Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kramného fiasko na detektore lži: Neverí mu už ani vlastná sestra, toto o ňom povedala!

Petr Kramný a sestra Lenka Zobraziť galériu (3)
Petr Kramný a sestra Lenka (Zdroj: čtk, tv nova)

PRAHA - Čoraz viac indícií poukazuje na to, že Petr Kramný má predsa len prsty v smrti svojej manželky a dcéry. Myslia si to už aj niektorí jeho príbuzní. Jeho sestra ho už kvôli tomu dokonca zavrhla. Zdá sa, že nakoniec pri ňom zostanú stáť len vlastní rodičia.

Po tom, ako došlo v egyptskom letovisku Hurghada k záhadnej smrti dvoch Češiek, stála pri Petrovi prakticky celá rodina. Nikto neveril, že by s tým mohol mať niečo spoločné. Dnes je už ale všetko inak. Kramnému postupne prestáva veriť jeden člen rodiny za druhým.

Jedným z nich je jeho sestra Lenka. Ešte keď bol Kramný v Egypte, obhajovala ho, po jeho návrate do Česka sa to však zmenilo. Pre médiá priznala, že s bratom už nie je v kontakte. Redaktorovi Blesku povedala, že sa ho nechce zastávať. "Pravdu sa dozvieme až na súde. Je svojprávny človek a následky si ponesie sám."

Kramného fiasko na detektore
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ČTK)

Podobne celú situáciu vnímajú aj Monikini bratia Radmil a Martin. Tvrdia, že Petr vôbec nepôsobí ako trúchliaci vdovec a vraj plače len vtedy, keď je treba.

Na druhej strane za Kramným stoja jeho aj Monikini rodičia. Tí neveria, že by bol schopný ublížiť dvom ľuďom, ktorí mu boli v živote najbližší. Teraz pre neho zháňajú lepšieho právnika, pretože s tým, ktorého mu pridelil štát, nie sú spokojní, napísal portál tn.cz.

Petr Kramný momentálne čelí obvineniu z dvojnásobnej vraždy a na základe rozhodnutia moravskosliezskeho súdu ho poslali už aj do väzby. Polícia má údajne v rukách presvedčivé dôkazy, ktoré hovoria v jeho neprospech. Medzi inými aj výsledky z detektoru lži, ktorý absolvoval ešte v januári. Na ňom vraj úplne vyhorel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu