Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Zakázaná švédska trojka: Učiteľky zbalili po futbale študenta a sexovali s ním až do rána!

Obvinená Dufresneová (vpravo) a Respessová Zobraziť galériu (2)
Obvinená Dufresneová (vpravo) a Respessová (Zdroj: whotv.com)

ST. CHARLES PARISH - Dve učiteľky z americkej Louisiany boli obvinené zo sexuálneho zneužívania svojho študenta po tom, ako sa prevalilo, že s ním obidve súložili v rovnakom čase. Mladík si toto pikantné tajomstvo nenechal pre seba a vyzvonil ho ostatným spolužiakom, z čoho jeho milenky neboli vôbec nadšené.

Shelley Dufresneová (32) a Rachel Respessová (24) obe učili na strednej škole Destrehan High School vo farnosti St Charles Parish. Tam si vyhliadli šestnásťročného študenta a začali si s ním. Podľa informácií vyšetrovateľov trojica odišla po školskom futbalovom zápase, ktorý sa konal 12. septembra, do Respessovej bytu, kde si užívala švédsku trojku. Sexuálne hrátky pokračovali až do skorých ranných hodín nasledujúceho dňa.

Polícia sa o nezákonnom pomere dozvedela vďaka ukecanému tínedžerovi. Ten sa totiž s intímnym zážitkom s mladými učiteľkami bez ostychu pochválil spolužiakom. Obe ženy teraz čeliu obvineniu zo sexuálneho obťažovania.

Zakázaná švédska trojka: Učiteľky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: whotv.com)

Dufresneová, ktorá učila na dotyčnej škole desať rokov, bola prepustená na kauciu vo výške 200 tisíc dolárov (158 tisíc eur). Matka troch detí je momentálne v domácom väzení a nesmie opustiť svoj dom okrem návštev lekára, kde sa chodí liečiť s psychickými problémami, a návštev kostola. Respessová sa k činu priznala minulú stredu. Pedagogičky dostali od školy platené voľno. Informoval portál Huffington Post.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu