Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vražda ako z hororu: Synovi dal meno sériového zabijaka a 18 ranami dobodal Elišku (†21)!

Jiří (vľavo) sa k vražde Elišky priznal
Jiří (vľavo) sa k vražde Elišky priznal (Zdroj: FB)

PRAHA - Otec troch detí chladnokrvným vrahom! Pražská polícia od minulého týždňa vyšetruje vraždu študentky Elišky (†21), ktorú našli kamaráti v jej byte brutálne ubodanú. Pred smrťou musela zrejme neuveriteľne trpieť, v tele mala totiž až 18 hlbokých bodných rán. K vražde tmavovlásky sa už priznal Jiří F. (25) z rovnakého mesta, ktorý je otcom troch detí. Jeho chladnokrvnosť dokazuje aj nedávna udalosť, keď novorodeného synčeka pomenoval po sériovom vrahovi zo známeho amerického seriálu.

Keď Eliška v pondelok nedorazila na dohodnuté stretnutie, kamaráti sa o ňu začali strachovať. V utorok večer si nakoniec sami odomkli jej byt na Vyšehrade a z toho, čo uvideli, padli do kolien. Na zemi ležalo zmasakrované telo ich kamarátky a všade v byte boli stopy po krvi. Eliške už nebolo pomoci a jej vrah bol na úteku.

Polícii sa ho podarilo zadržať až po troch dňoch. K brutálnemu činu sa priznal a okrem podrobností z miesta činu prezradil aj svoj motív. Dievča, ktoré malo celý život pred sebou, vraj ubodal kvôli hlúpym 15 tisícom českých korún. Po tom, čo ju zavraždil sa umyl od krvi, prezliekol a z bytu ušiel. Na výsluchu tiež potvrdil, že s Eliškou sa poznal len asi dva mesiace.

Jeho čin je o to nepochopiteľnejší, že ide o otca troch malých detí, ktoré má s priateľkou. V minulosti bol už niekoľkokrát trestaný a údajne bol aj veľkým fanúšikom amerického seriálu Dexter o sériovom vrahovi. Ako informoval český denník Blesk, po hlavnom predstaviteľovi dokonca pomenoval svojho novorodeného synčeka, ktorý mal v čase vraždy len dva týždne.

Za smrť Elišky mu teraz hrozí až výnimočný trest. Rodina dievčiny je z tragédie zdrvená. Najťažšie to znáša jej mama, ktorá skončila na práškoch. Eliška bola podľa nej veľmi milá a do Prahy pôvodne pricestovala študovať vysokú školu. Z tej však neskôr odišla.

Dexter je americký dramatický seriál o sériovom vrahovi, ktorý pracuje pre políciu ako súdny špecialista na krv. Už od detstva nepociťuje žiadne emócie a jediné, čo mu dokáže zdvihnúť adrenalín je zabíjanie ľudí. Zameriava sa výlučne na vrahov, ku ktorých prípadom má ako vyšetrovateľ ľahký prístup a silnú chuť zabíjať v sebe nedokáže potláčať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu