Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Surová vražda v Košiciach: Diera v hrudníku a smrť v príšerných bolestiach!

K vražde došlo na prízemí tohto domu
K vražde došlo na prízemí tohto domu (Zdroj: TV JOJ)

KOŠICE - Našli ho náhodou. Košickí policajti vyšetrujú smrť Košičana (†33), ktorého nehybné telo našli vo štvrtok popoludní na Letnej ulici v Košiciach. Na mŕtvolu v byte na prízemí upozornil muž, ktorý sa bol dať ošetriť v Univerzitnej nemocnici L. Pasteura. Všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že Košičana zavraždili a stopy vedú práve k mužovi, ktorý jeho smrť nahlásil.

Košickí policajti sa o vražde v košickom byte dozvedeli náhodou. Do Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura sa prišiel dať vo štvrtok popoludní ošetriť muž, ktorý lekárom oznámil, že v byte na Letnej ulici leží mŕtvola. Tí okamžite zalarmovali políciu, ktorá oznámenie preverila. V prízemnom byte skutočne objavili nehybné mužské telo, vedľa ktorého ležal pes.

Na mieste boli viditeľné stopy po krvi. Muž, ktorý v byte žil ako podnájomník, mal podľa informácií denníka Korzár rozseknutý hrudník a musel umierať vo veľkých bolestiach. "Súdny lekár na mieste vykonal obhliadku tela nebohého a potvrdil násilné usmrtenie v súvislosti s  bodno-reznými poraneniami trupu," uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó. Nie je vylúčené, že na tele mal aj viacero bodných rán. Presný rozsah zranení bude známy až z výsledkov pitvy, ktorej telo podrobili.

Polícia už má v rukách aj hlavného podozrivého. Je ním 26-ročný Milan, ktorý ešte pred niekoľkými dňami po hádke zaútočil na nebohého a ten zraneniam podľahol. Práve on lekárom v košickej nemocnici povedal o mŕtvole na Letnej ulici. "Košičana v tejto chvíli obvinili z obzvlášť závažného zločinu vraždy," dodal Szabó. Podľa susedov v byte na prízemí žili dvaja muži, ktorí mali blízko k drogám. V prípade dokázania viny mu hrozí až 20-ročné väzenie.

Na mieste vraždy sa vo štvrtok popoludní objavil aj minister vnútra Robert Kaliňák a krajský riaditeľ polície Juraj Bukuš. Minister bol v Košiciach na diskusii s okresnou kriminálkou a inými špecializovanými zložkami a keď policajti odišli k prípadu na Letnej ulici, pridal sa k nim. "Košická polícia to rieši na výbornú. Do vyšetrovania zasahovať nemienim,“ povedal pre deník. Polícia prípad naďalej vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu