Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Horor na ihrisku: Otec pred očami detí dobil na smrť svojho syna (†11)!

Nebohý Luke Betty Zobraziť galériu (3)
Nebohý Luke Betty (Zdroj: heraldsun.com.au)

MELBOURNE - Celá Austrália je v šoku z brutálnej vraždy jedenásťročného chlapca, ktorého dobil na smrť vlastný otec. Stalo sa tak na ihrisku pred očami zhrozených detí. Polícia páchateľa v snahe spacifikovať ho postrelila. Na následky zranení neskôr v nemocnici zomrel.

Luke Betty bol veľkým fanúšikom kriketu a sám ho hral. V stredu trénoval spolu s ostatnými deťmi na ihrisku v austrálskom Melbourne. Jeho otec, ktorý sa prizeral, v jednej chvíli k nemu pristúpil a začal ho bezhlavo mlátiť kriketovou pálkou. Po tom, ako mu zasadil osudnú ranu, ešte vytiahol nôž. Úbohého chlapca sa v dôsledku masívneho zranenia hlavy nepodarilo oživiť.

Horor na ihrisku: Otec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: heraldsun.com.au)

Svedkami otrasnej scény sa stalo niekoľko ďalších členov juniorského kriketového tímu a ich rodičia. Tí okamžite privolali políciu, ktorá použila očný sprej. Nezabral, a tak museli strážnici vytiahnuť zbrane a postrelili Gregga do hrudníka. Vo štvrtok zomrel.

Podľa medializovaných informácií bol útočník psychicky chorý a mal aj násilnícku povahu. Luke napriek tomu veril, že je s ním v bezpečí. Jeho matka Rosie utrpela psychický šok. "Dlhé roky trpel mentálnymi problémami. Istý čas žil aj na ulici, v živote nebol úspešný, všetko sa stále len zhoršovalo. Ale Luku z celého srdca miloval," povedala užialená žena.

Horor na ihrisku: Otec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: heraldsun.com.au)

Vyšetrovatelia uviedli, že všetko naznačuje tomu, že Gregg Betty plánoval zabiť syna a potom sa nechať zastreliť políciou. Motív otrasného činu si však navždy zobral do hrobu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu