Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Prekliatie v rodine: Mladík (†20) havaroval, keď išiel za sestrou (†21), ktorá spáchala samovraždu!

Brenda, Ricky a jeho havarované auto Zobraziť galériu (2)
Brenda, Ricky a jeho havarované auto (Zdroj: Detroit Free Press)

DETROIT - Rodina z amerického Detroitu momentálne prežíva nevídanú tragédiu. Jedna jej členka totiž spáchala samovraždu. Keď pre ňu prišli záchranári, ešte žila, a tak ju rýchlo previezli do nemocnice. Za nimi sa rútil jej brat, ktorý však cestou havaroval a zahynul.

Brenda Tuckerová zašla minulú nedeľu doobeda do rodinného baru. Chvíľu tam posedela, potom zašla dozadu a strelila sa. "Odhováraval som ju od toho. Keď som videl, ako si pištoľ prvýkrát priložila k hlave, dal som ju preč. Lenže ona si ju vzápätí zobrala späť a zavrela sa v sklade. Potom sme už len všetci počuli stlačenie spúšte. Bolo to strašné," opísal osudné momenty jej strýko Eddie Falbo.

Sanitka dvadsaťjedenročnú dievčinu, ktorá trpela depresiami, previezla do nemocnice. Jej o rok mladší brat Ricky veril, že sa ju ešte podarí zachrániť. Nevedel ale, že jeho sestra už medzitým zomrela. Nasadol do auta a ponáhľal sa za záchrankou. Z neznámych príčin sa však dostal do protismeru, kde do neho narazilo terénne auto SUV. Bol na mieste mŕtvy. Druhý vodič utrpel menšie zranenia.

Prekliatie v rodine: Mladík
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Detroit Free Press)

"Keď nám zavolali z nemocnice, že Brenda zomrela, boli sme totálne zdrvení. O chvíľu neskôr sme sa dozvedeli, že Ricky mal nehodu. To bola ďalšia rana, ktorá nás dostala na kolená," povedala užialená sestra obetí Amandajo Holmanová.

Ide už o tretiu smrť v rodine Tuckerovcov za uplynulých šesť mesiacov, podotkol portál Huffington Post. Pred časom zabil Ricky v sebaobrane svojho nevlastného otca, ktorý po ňom strieľal. "Jedna katastrofa za druhou. Neviem si vôbec predstaviť, čím si prechádza matka, ktorá bude musieť pochovať svoje dve deti," dodala rodinná známa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu