Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rodinné nešťastie V Michalovciach: Muž si strelil do hlavy, zomrel

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok

MICHALOVCE – Obrovská tragédia sa odohrala včera popoludní v Michalovciach. Otec troch detí (41) si zatiaľ z nevysvetliteľných príčin siahol na život neuveriteľne krutým spôsobom. V byte, kde býval so svojou rodinou, si strelil do hlavy. V nemocnici zomrel.

Nevedno, čo viedlo muža k zúfalému činu. Otec troch detí si sám siahol na život, rodina je otrasená. Včera popoludní počula manželka (41) výstrel, hneď vyľakaná vošla do izby odkiaľ hrozivý zvuk vyšiel. Na zemi vydesená žena uvidela svojho manžela (41) so strelným poranením hlavy. Nešťastie sa odohralo v izbe jedného z bytových domov na Ulici Sama Chalupku v Michalovciach.

Na mieste okamžite zasahovali privolaní záchranári: „Muža sme po prvotnom ošetrení so strelným poranením v oblasti hlavy previezli do nemocnice v Michalovciach,“ informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Muž však na následky ťažkých zranení dnes ráno v nemocnici zomrel.

 „Polícia na mieste zaistila zbraň - automatickú pištoľ, ktorú mal muž v legálnej držbe,“ informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová.

Michalovčania hovoria, že za obrovskou tragédiou stojí fakt, že muža prepustili zo zamestania. V predvianočnom čase zrejme nezvládol nápor a nelichotivú životnú situáciu sa rozhodol vyriešiť najhorším možným spôsobom.

„Michalovskí policajti v tejto súvislosti začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presnú príčinu smrti určí zdravotno-bezpečnostná pitva. Okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ uzavrela hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu