Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V parku sa strhlo peklo: Streľba zranila 13 ľudí, dieťaťu (3) guľka prešla tvárou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

CHICAGO – Celkovo 13 ľudí utrpelo vážne zranenia pri streľbe, ku ktorej došlo v noci na dnešok v jednom z parkov v Chicagu. Informovala o tom miestna polícia, ktorá podľa televíznej stanice CNN kvôli incidentu doteraz nikoho nezadržala.

Jeden z výstrelov zranil trojročné dieťa, ktoré je v kritickom stave, rovnako ako štyria ďalší postrelení. Policajti sa domnievajú, že za streľbou stojí niektorý z miestnych gangov. O prestrelke, ktorá sa odohrala v jednom z parkov v južnej časti mesta, sa polícia dozvedela po 22:00 miestneho času (po 05:00 SELČ). Podľa CNN policajti pri vyšetrovaní zakázali verejnosti prístup na jedno z tamojších basketbalových ihrísk, kde sa zrejme strieľalo. Páchateľa ani motív streľby polícia zatiaľ nepozná.

Jeden zo svedkov incidentu denníku Chicago Sun-Times povedal, že na neho z auta vystrelili muži s dredmi na hlave, načo vozidlo obrátili smerom k parku a začali strieľať na ďalších ľudí. "Trafili lampu vedľa mňa, ale ja som sa rýchlo utekal schovať do domu," povedal Julian Harris, podľa ktorého išlo o miestny gang, ktorý často ohrozuje miestnych obyvateľov.

Jeho trojročný synovec nemal také šťastie a guľka mu po zásahu do ucha preletela tvárou. Teraz je rovnako ako štyri ďalšie obete streľby v kritickom stave v nemocnici. Lekári ošetrili ďalších deväť ľudí s menej vážnymi zraneniami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu