Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Astrológ prehovoril o tragédii v Egypte: Toto je príčina smrti Moniky (†36) a Klárky (†8)!

Manžel Peter a jeho mŕtva žena Monika a dcérka Klárka. Zobraziť galériu (2)
Manžel Peter a jeho mŕtva žena Monika a dcérka Klárka. (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Do pátrania po príčinách smrti Moniky a Klárky počas dovolenky v Egypte sa zapojil aj český astrológ Petr Messany, ktorý je pôvodne chemikom. Podľa neho vraj musel ženy zabiť nejaký prudký jed a rodina bola v zlom čase na zlom mieste.

"Som astrológ a pôvodnou profesiou chemik. Táto kauza ma nesmierne zaujala, preto som sa na ňu zameral," povedal pre tn.cz.

"Pozrel som sa na ňu ako z technického hľadiska, tak som aj zisťoval, čo na to hovoria hviezdy. Ako chemika ma zaujalo, ako je možné, že dievčatá zomreli tak rýchlo a prečo mali zničený žalúdok a ostatné orgány boli v poriadku," uviedol Messany s tým, že jedom, ktorý ich zabil, bol zrejme kyanid hodený do pitia.

"Ten pôsobí rýchlo, ale je ľahko rozpoznateľný. Páchateľ alebo páchatelia ho preto zamaskovali ešte druhou chemikáliou," domnieva sa astrológ a za túto druhú látku označil lúh, ktorý musel vraj byť v nejakej kapsule. Rozpustila sa až v žalúdku, a preto nepoškodila ústnu dutinu, ani pažerák.

Z astrologického hľadiska mu však vyšla ešte jedna zaujímavá vec. "Z nej vyplýva, že tá rodina bola v zlom čase na zlom mieste," dodal tajomne.

Astrológ prehovoril o tragédii
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: tn.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu