Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Týždeň po svadbe zhodila rozzúrená žena (22) manžela (†25) z útesu!

Jordan a Cody vyzerali ako šťastný párik Zobraziť galériu (2)
Jordan a Cody vyzerali ako šťastný párik (Zdroj: Facebook)

MISSOULA - Väčšina novomanželov si prvé dni po uzatvorení zväzku užíva ten radostný pocit, že sú konečne svoji a nevedia sa jeden druhého nabažiť. V prípade Američanky Jordan Linn Grahamovej (22) a jej muža Cody Lee Johnsona (†25) to však neplatilo. Už týždeň po svadbe sa totiž medzi odohrala hádka s tragickými následkami.

Jordan Grahamovú obvinili v pondelok zo zabitia svojho manžela v národnom parku Glacier, kde ho 7. júla strčila počas zvady zo skaly. Stopy po otrasnom čine sa však najprv snažila zahladiť sériou klamstiev.

Keď sa jej manžel nedostavil na druhý deň do práce, tvrdila, že odišiel na výlet so skupinou jej neznámych kamarátov na tmavom aute s washingtonskou poznávacou značkou a odvtedy ho nevidela. Muža preto vyhlásili za nezvestného a začalo sa pátranie.

Priateľke však stihla noc predtým poslať sms-ku, že sa musí so svojím manželom porozprávať, a ak sa jej už neozve, tak sa určite stalo niečo zlé. Priateľka jej odpísala, že sa za nich modlí. Okrem toho 10. júla ukázala svojmu kamarátovi e-mail, v ktorom jej vraj niekto napísal, že jej manžel spadol na túre zo skaly a je mŕtvy.

Týždeň po svadbe zhodila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Jeho telo napokon polícia našla 12. júla a vyšetrovanie smrti priviedlo políciu na stopu práve smútiacej vdovy. O štyri dni neskôr ju vypočúvala a zjavne to na mladú ženu bolo priveľa, takže sa priznala k tomu, že klamala.

Podľa nej sa s manželom pohádala a Johnson ju chytil za ruku. Snažila sa mu ju odstrčiť z jej ramena, ale v zlosti ho napokon sotila oboma rukami do chrbta a on spadol tvárou nadol z útesu. Informoval portál huffingtonpost.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu