Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Milenci (25, †27) chceli zachrániť šteniatko: Obaja sa zrútili z útesu!

Ania a Rhys spadli z tohto útesu Zobraziť galériu (2)
Ania a Rhys spadli z tohto útesu (Zdroj: telegraph.co.uk)

BRIDGEND - Záchrana domáceho miláčika sa vo Walese skončila tragédiou. Mladá dvojica minulý týždeň spadla z útesu po tom, čo sa snažila zachrániť svojho psa. Dvadsaťsedemročný Rhys Clark zahynul na mieste a jeho poľská priateľka utrpela vážne zranenia.

Rhys a jeho snúbenica sa zoznámili pred troma rokmi na Univerzite v Cardiffe, kde obaja študovali. Po čase začali spolu bývať a čoskoro sa plánovali vziať. Pred dvoma mesiacmi adoptovali z útulku šteniatko menom Sherlock. Minulú sobotu počas prechádzky popri útese neďaleko dedinky Southerndown, kde sa natáča aj populárny britský seriál Doctor Who, psík spadol dolu. Keďže sa však zachytil na kameňoch, existovala šanca, že sa ho podarí zachrániť.

Jeho noví majitelia neváhali a išli mu na pomoc. Oboch ale postihol rovnaký osud, keď sa pošmykli a zrútili z útesu vysokého 45 metrov. Rhys bol na mieste mŕtvy, Ania utrpela niekoľko zlomenín, z ktorých sa momentálne lieči v nemocnici, informuje portál metro.co.uk.

Milenci (25, †27) chceli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: telegraph.co.uk)

"Keby nebolo toho psa, môj syn by stále žil. Ale asi nie je správne, aby som sa na to takto pozerala. Rhys aj Ania ho milovali," povedala užialená matka Janet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu