Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Arabka na svadobnú noc nezabudne: Kvôli intímnym záberom skončila za mrežami!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

JEDDAH - Nepríjemnú právnu dohru mala svadobná noc, ktorú pár pôvodom z Kuvajtu prežil v hoteli v saudskoarabskej obchodnej metropole Džidde. Čerstvá novomanželka si nahrala intímne scény na kameru - tú ale zabudla v izbe. Hotelový zamestnanec, ktorý ju našiel, po zhliadnutí erotických záberov usúdil, že zaujmú aj ďalších ľudí, a tak video umiestnil na internet. O prípade informoval saudskoarabský web okazalyoum.

Hotelový zamestnanec, ktorý ju našiel, po zhliadnutí erotických záberov usúdil, že zaujmú aj ďalších ľudí, a tak video umiestnil na internet. O prípade informoval saudskoarabský web okazalyoum. Po upozornení na "nemravnosti", ktoré sa objavili na sieti, sa miestna polícia pustila do dôkladného pátrania medzi hotelovým personálom. Páchateľa aj novomanželov odhalila a poslala ich za mreže. 

Novomanžel, ktorý vyhlásil, že o počínaní svojej manželky nemal tušenie, bol zakrátko prepustený na slobodu. A hneď podal žiadosť o rozvod so zdôvodnením, že žena porušila jeho právo na ochranu osobnosti. Zverejňovanie akýchkoľvek erotických záberov je v Saudskej Arábii prísne zakázané. Pri premietaní západných filmov v domácej televízii sú dekolty herečiek prekryté čiernymi pruhmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu