Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rodina zavraždenej Moniky (†36) verí v Petrovu nevinu: Čo sa dialo v Hurghade!

Monika a Klárka Zobraziť galériu (3)
Monika a Klárka (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Prípad Moniky a Klárky, ktoré za záhadných okolností zomreli pred niekoľkými týždňami v Egypte, sa stále viac zamotáva. Portál tn.cz zostavil šesť variantov, čo sa mohlo ženám stať. Nechýba medzi nimi tá, ktorá z vraždy obviňuje manžela a otca Petra. Podľa najnovších správ sa bude pohreb matky s dcérou konať v stredu na cintoríne v Karvinej.

Telá dvoch Češiek, ktoré dovolenkovali v známom letovisku Hurghada, boli minulý týždeň prevezené do Ostravy. Medzitým z Egypta dorazili prvé informácie o tom, ako dopadla tamojšia pitva. Tá údajne preukázala, že boli otrávené. Nie je však jasné akou látkou, pretože stopy jedu boli zamaskované lúhom (hydroxidom sodným), ktorý obetiam rozleptal žalúdok.

Rodina verí v Petrovu nevinu

Monikina rodina je z jej smrti aj smrti dcérky zdrvená. Po psychickej stránke je na tom najhoršie mama a otec. Najstarší brat Radmil neverí, že jeho sestru a neter zabil Petr Kramný. Dúfa, že sa tragédiu čoskoro podarí objasniť, aby sa švagor konečne mohol vrátiť domov. Podľa najnovších informácií mala dvojica blízko k rozvodu. Petr bol údajne veľmi žiarlivý a Monike to vadilo.

Rodina zavraždenej Moniky (†36)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Vraj sa chystala od neho odísť, čo manžel neuniesol. Dovolenka v Egypte mala byť ich poslednou spoločnou, čo sa aj vyplnilo, ale bohužiaľ s tragickým koncom.

Existuje viacero verzií, ako k smrti žien mohlo dôjsť.

Vraždil manžel?

Hoci Monikini príbuzní neveria, že za jej smrťou stojí manžel Petr, egyptská polícia má na to iný názor. Muža stále nechce pustiť z Egypta, pretože ho považuje za jediného podozrivého. Napriek tomu ho ešte z ničoho neobvinila, pretože jej chýbajú dôkazy, ktoré by jej teóriu podporili. Kramný tvrdí, že so smrťou manželky a dcéry nemá nič spoločné.

Rodina zavraždenej Moniky (†36)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto tn.cz)

Otrava jedlom

Spočiatku sa o príčine smrti hovorilo v súvislosti s ťažkou otravou jedlom. Egyptskí lekári to ale vylúčili. Nevedia si totiž predstaviť, čo by obete museli zjesť, aby im to rozleptalo žalúdok a zabilo. Možno nejaké extrémne jedovaté huby alebo ryby?

Samovražda

Aj táto možnosť pripadá do úvahy. Žeby si Monika vzala jed a podala ho aj dcére? Chýba však dôvod, prečo by tak urobila a prečo by sa zabila práve takýmto krutým spôsobom.

Pomsta zamestnancov

Jedna z turistiek, ktoré boli ubytované v hoteli Titanic Palace, vyhlásila, že Petr sa do začiatku pobytu viackrát dostal do konfliktu s personálom a zasiahnuť musel aj delegát. Je síce len ťažko uveriteľné, že by sa mu pracovníci takto hnusne pomstili, ale úplne vylúčené to zrejme nie je.

Tragická náhoda

Hovorí sa síce, že náhoda je blbec, ale takáto náhoda by už bola asi príliš. Omylom zjesť pokazené jedlo sa stáva pomerne často. Ale nedopatrením vypiť prudký jed a zapiť to lúhom? To snáď nie.

Nevydarený únos teroristov

Objavila sa konšpirácia, že dve blondínky sa mohli stať lákavou korisťou pre miestnych teroristov, ktorí ich chceli uniesť. Možno sa ich pokúsili uspať, ale im nechcene podali silnejšiu dávku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu