Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Petrovo utrpenie v Hurghade: Takto trávi čas otec a manžel mŕtvych Češiek (†36,8)!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB)

PRAHA - Peter Kramný, ktorého žena a dcérka tragicky zomreli počas dovolenky v Hurghade, zostáva aj naďalej v Egypte. Napriek tomu, že mu vrátili pas, do vlasti sa zatiaľ vrátiť nemôže. Nemá tak veľmi na výber a v letovisku môže iba bezcieľne tráviť deň za dňom, navyše v období, keď sa v krajine vyhrotila vlna násilia a cestovné kancelárie rušia svoje zájazdy.

"Peter už niekoľko dní nie je v hoteli, kde sa nešťastie stalo. Po tom, čo mu skončil riadny pobyt v rezorte Titanic Palace, zaplatila mu cestovná kancelária pobyt v jednom z hotelov v centre Hurghady. Cestovka je ochotná mu platiť pobyt ešte približne dva mesiace. Možno sa ale bude ešte musieť sťahovať do iného hotela," popísal Petrovu neradostnú situáciu reportér TV Nova, ktorý je na mieste.

"Včera požiadal úrady, aby vzhľadom na situáciu v Egypte, mohol odcestovať do Česka. Je ale zároveň pripravený sa kedykoľvek do Egypta vrátiť, ak to budú vyšetrovatelia vyžadovať," dodal reportér, podľa ktorého takmer vôbec neopúšťa svoju izbu a nemá k dispozícii ani súkromnú hotelovú pláž. Verejnú pláž však navštíviť nechce. "Navyše po tom, čo sa mu stalo, nedôveruje miestnym obyvateľom. Ľuďom sa väčšinou vyhýba," doplnil reportér.

Petrovo utrpenie v Hurghade:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Kramný má k dispozícii polpenziu a chodí na raňajky aj večeru. Cez deň si jedlo a pitie kupuje sám, izbu ale opúšťa len výnimočne. Využíva tablet s internetom, na ktorom trávi veľa času. Každý deň navyše telefonuje s českou konzulkou.

Vyšetrovanie prípadu teraz okrem egyptských úradov vykonávajú aj českí kriminalisti. Včera prehľadali Kramného byt v Karvinej a zároveň čakajú na výsledky toxikologického rozboru tiel mŕtvych žien. Moniku a Kláru rodina pochovala v stredu na karvinskom cintoríne, uviedol portál tn.cz.

Petrovo utrpenie v Hurghade:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tn.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu