Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Policajná razia u Moniky (†36) a Petra: Vieme, aký dôkaz odniesli z ich bytu!

Petr vraj policajtom prehliadku sám navrhol
Petr vraj policajtom prehliadku sám navrhol (Zdroj: FB)

KARVINÁ - Čo hľadali? Do bytu, v ktorom ešte donedávna žili nebohé Češky Monika (†36) a Klárka (†8) spolu s Petrom, dnes okolo obeda vtrhli policajti a celý ho prevrátili hore nohami. Podľa svedkov si z neho odniesli niekoľko predmetov a jednu zo susediek odviedli na výsluch.

Policajná razia prebehla v úplnej tajnosti. Kukláči si do bytu v Karvinej prišli po ďalšie dôkazy, ktoré by mohli pomôcť objasniť záhadnú vraždu Moniky a jej dcérky Klárky v Egypte. Tie včera rodina pochovala bez prítomnosti manžela a otca Petra, ktorého egyptskí policajti považujú za hlavného podozrivého.

Policajti zasahovali v civile a boli traja až piati. Byt prehľadávali niekoľko desiatok minút a odniesli z neho rôzne predmety vrátane počítača, v ktorom budú zrejme hľadať dôkazy o plánovanej vražde. "Sestra hovorila, že prehliadka bola veľmi podrobná. Dôkazy policajti hľadali aj v stupačkách," povedal pre Tv Nova Peter Kramný, ktorý o razii vedel dopredu.

Pri zásahu nechýbala ani Petrova sestra a na oddelenie s nimi odišla aj jedna zo susediek, ktorá by mala na polícii podať svedectvo. Peter vraj policajtom prehliadku jeho bytu sám ponúkol, čím sa chce zrejme zbaviť podozrenia, že dievčatá zabil práve on.

Výsledky pitvy stále neznáme

Pohreb Moniky a Klárky, ktorý sa konal včera na cintoríne v Karvinej, sprevádzali prísne bezpečnostné opatrenia. Na obrad sa dokonca nedostali ani niektoré z Monikiných kamarátoch či dokonca aj jej vlastná neter. Peter poslednú rozlúčku sledoval z Egypta na tablete. Pri pohľade na truhly manželky i dcérky sa zadúšal plačom.

České turistky Monika a Klárka zomreli v hotelovej izbe koncom júla. Predtým trpeli črevnými problémami. Stále viac indícií smeruje k podozreniu, že s ich smrťou mal niečo spoločné ich manžel, resp. otec. Podľa egyptskej polície ide pravdepodobne o vraždu, z ktorej podozrievajú práve Petra. Vyšetrovanie stále pokračuje. Telá ženy a dievčatka boli do Českej republiky prevezené vo štvrtok. V piatok súdni znalci ostravského Ústavu súdneho lekárstva vykonali pitvy. Výsledky by mali byť známe do konca týždňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu