Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hádky na prísne stráženom pohrebe Moniky (†36) a Klárky: Peter poslal z Egypta veniec!

Smútočné parte Zobraziť galériu (2)
Smútočné parte (Zdroj: tn.cz)

KARVINÁ - Telá zosnulých Češiek, ktoré pred dvoma týždňami za záhadných okolností zomreli v egyptskej Hurghade, boli uložené k poslednému odpočinku. Pohreb, ktorý sa konal v obradnej sieni v Karvinej, bol mimoriadne emotívny a napätý, pretože ochranka určovala, kto smie dovnútra a kto naopak nie.

Posledná rozlúčka s Monikou a jej dcérou Klárou sa začala o desiatej hodine na karvinskom cintoríne. Už od skorých ranných hodín pred areálom hliadkovala ochranka, ktorá dávala pozor predovšetkým na to, aby novinári nefotili. Cintorín bol úplne uzavretý a smútoční hostia sa dovnútra dostali zadným vchodom.

Pozostalá rodina vopred spísala zoznam ľudí, ktorí sa pohrebu smú zúčastniť. A práve kvôli tomu došlo ešte pred samotným obradom k niekoľkým konfliktom. Dnu sa totiž nedostali viaceré Monikine kamarátky a dokonca ani jej neter. Tieto prísne opatrenia nahnevali aj návštevníkov, ktorí nebohé ženy vôbec nepoznali a na cintorín prišli za svojimi blízkymi, píše Blesk.cz.

Na nástenke obradnej siene viselo parte, na ktorom stálo: "V hlbokom zármutku oznamujeme všetkým príbuzným, priateľom a známym, že dňa 30. 7. 2013 zomreli naše milované Monika a jej dcéra Klárka."

Hádky na prísne stráženom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: tn.cz)

Krátko po jedenástej hodine po skončení obradu boli biele rakvy prenesené k hrobu, do ktorého uložili najprv pozostatky Moniky a potom Klárky. O dvanástej, kedy bude cintorín znovu otvorený, naň vpustia aj ostatných hostí, aby sa mohli aj oni rozlúčiť s Monikou a Klárkou.

Na pohrebe chýbal vdovec Petr Kramný, ktorý je stále v Egypte. Sledoval ho však na diaľku a manželke a dcére poslal veniec. Podľa informácií portálu tn.cz sa celý triasol a neustále plakal. Späť do Česka sa pravdepodobne dostane až po tom, ako tamojšia polícia uzavrie vyšetrovanie.

 


 



 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu