Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zvrhlík uniesol dievča (18) a jedenásť dní ho znásilňoval v pivnici!

V tejto kobke držal muž unesené dievča.
V tejto kobke držal muž unesené dievča. (Zdroj: Daily Mail)

PEKING - Chen Xiaolong (36) uniesol a opakovane znásilňoval iba 18-ročnú tínedžerku, ktorú stretol v karaoke bare. Po tom, čo ju nalákal na jazdu trojkolkou, skončila v podzemnom brlohu jeho domu. Tam ju 11 dní týral, kým sa jej podarilo ujsť.

Chen dievčaťu nahovoril, že ho chce iba povoziť, ale nakoniec zahol k svojmu jednoizbovému domu v Jiaxing v provincii Zhejiang, pod ktorým už predtým vyhĺbil improvizovanú pivnicu s rozmermi 2,7 x 0,9 metra a výškou 1,5 metra. Viedol do nej iba úzky vchod a steny boli polepené novinami.

Tínedžerku zvrhlík 11 dní opakovane znásilňoval a musela byť po celú dobu nahá. Za ten čas sa mohla ísť iba dvakrát vykúpať hore do domu. Dievčaťu sa však postupne podarilo prerezať putá pomocou pilníka na nechty a privolať pomoc.

"Plakala, ak mi nepomôžeš, tento človek ma dnes večer zabije," uviedol podľa portálu dailymail.co.uk jeden zo susedov, ktorého prišla prosiť o záchranu. Privolaná polícia Chena pri návrate domov zatkla. Okrem pornografických materiálov u neho našla aj drogy a muž sa údajne dievčine vyhrážal tým, že dá jej nahé fotografie na internet.

Podľa čínskych médií sa muž k znásilneniu a vyhrážaniu sa zabitím priznal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu