Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Smrteľný kaskadérsky kúsok: Octavia vyletela do vzduchu a skončila na poschodí!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ČTK)

JESENÍK - To je nemožné! Nad kurióznou tragickou nehodou, ku ktorej došlo vo štvrtok v českej obci Uhelná, krútili hlavami nielen okoloidúci, ale aj samotní policajti. Po šialenom kaskadérskom kúsku tam po cestnom pirátovi ostala obrovská diera na prvom poschodí jednej z bytoviek. Nevídanú haváriu nemal šancu prežiť.

Nehoda sa odohrala vo štvrtok večer v Uhelnej v Jeseník. Mladíkovi sa riadenie vymklo spod kontroly zrejme preto, že šiel extrémne rýchlo. To, ako s autom zápasil, dokazujú stopy na ceste, z ktorej zišiel do priekopy, odrazil sa od meter vysokého brehu ako od mostíka a vymrštilo ho do vzduchu. Octavia letela vzduchom asi 10 metrov, preletela plot a zapichla sa do rodinného domu na prvom pochodí, asi šesť metrov nad zemou.

Auto sa po náraze zrútilo k zemi. Mladý vodič (20), ktorý zbytočne riskoval život, bol na mieste mŕtvy. Hasiči ho museli z vraku vyslobodzovať, no zachrániť sa ho už nepodarilo. Okolnosťami kurióznej nehody ukončenej tragédiou sa už zaoberá polícia. Zdemolovanú Octaviu kvôli vyšetrovaniu zaistili.

Smrteľný kaskadérsky kúsok: Octavia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ČTK)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu