Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kuriózna vlámačka v Bratislave: Blázon sa chcel utopiť v cudzej WC mise!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: deviantart.com)

BRATISLAVA – Po páde z lešenia sa zrejme zbláznil! Majitelia rodinného domu v bratislavskej Rači zažili poriadny šok. Za bieleho dňa našli v izbe neželaného návštevníka, ktorý ich odbil slovami „Vypadnite toto je môj dom!“. Keď naňho zavolali políciu, pokúsil sa o samovraždu naozaj kurióznym spôsobom – chcel sa utopiť v záchodovej mise. Informovala o tom Tv JOJ.

Agresívny muž sa do cudzieho domu dostal cez odomknuté dvere. Keď zbadal majiteľov, zakričal na nich „Čo tu robíte? Všetci vypadnite, toto je môj dom!“ a vybehol na poschodie, kde sa ukryl v kúpeľni. Vlastník domu s deťmi ušiel na dvor a zavolal policajnú hliadku, ktorá agresora vyzvala, aby odišiel.

V tom však neželaný návštevník spravil niečo nečakané. Strčil si hlavu do záchodovej misy a odmietal odísť. Opakované výzvy mužov zákona mu boli ľahostajné a s hlavou v mise mával okolo seba rukami a bol agresívny. Policajti ho preto museli spacifikovať a privolali záchranárov.

Tým samovrah prezradil, že v ranných hodinách spadol z lešenia. Či mohol nešťastný pád za jeho čudné správanie, nevedno. Mal len povrchové rany a nebol pod vplyvom drog ani alkoholu. Muža hospitalizovali na traumatológii a vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci porušovania domovej slobody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu