Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Po hádke vpálil do detskej izby: Zomrel, manželka a syn skončili s popáleninami!

Požiar po náraze zachvátil detskú izbu Zobraziť galériu (10)
Požiar po náraze zachvátil detskú izbu (Zdroj: HaZZ)

BRATISLAVA/LEVICE - Manželská hádka vypukla v tragédiu! Manželia z Veľkých Kozmaloviec sa dnes nadránom pohádali tak, že Jozef (†40) v zlosti nasadol do auta a vpálil ním do okna vlastného domu, presne na mieste, kde je detská izba. Vypukol požiar a Jozef bol na mieste mŕtvy, manželka Helena so synom (13) skončili s popáleninami v nemocnici. Dcéra (17) je v šoku.

Podľa predbežných informácií pred nehodou v dome vypukla hádka medzi Jozefom a Helenou. Otec potom v amoku naštartoval svoj VW Passat a vrazil ním do domu, v ktorom bola manželka aj s dvoma deťmi. "Auto po náraze skončilo v detskej izbe, kde spal jeho 13 ročný syn," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Auto sa okamžite po náraze vznietilo, Jozef bol mŕtvy na mieste.

V tejto izbe spal len 13-ročný chlapec.
Zobraziť galériu (10)
V tejto izbe spal len 13-ročný chlapec.  (Zdroj: HaZZ)

Požiar zachvátil aj časť domu, malý chlapec skončil s ťažkými popáleninami v bratislavskej nemocnici. "17 ročná dcéra a 36 ročná manželka boli zranené ľahko," dodala Čuháková. Nešťastný incident sa odohral dnes krátko po 2:30."Na mieste je aj expertízna skupina z nitrianskeho krajského hasičského zboru," uviedla Zuzana Farkasova z Prezídia HaZZ.

Rodinnú tragédiu už prešetruje polícia. Vyšetrovateľ v Leviciach začal trestné stíhanie pre všeobecné ohrozenie. Objasňovanie okolností nešťastia naďalej prebieha.

Po hádke vpálil do
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: HaZZ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu