Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Traja tínedžeri znásilnili dievča (12) so zbraňou pri hlave: Video dali na Facebook!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: facenfacts.com)

CHICAGO - Troch amerických tínedžerov obvinili zo znásilnenia 12-ročného dievčaťa, ktorému držali zbraň pri hlave a video z nechutného činu zverejnili na Facebooku. Kennetha Browna (15), Justina Applewhitea a Scandalea Fritza (16) budú súdiť ako dospelých.

Výrastkovia vylákali dievča 15. decembra minulého roka do domu Fritzových rodičov v Englewoodu v Chicagu. Tam jej Brown priložil k hlave zbraň a prinútili ju zísť do pivnice, kde ju podľa prokurátora znásilnili. Najprv mala pohlavný styk s Frizom a potom ju k tomu istému prinútili aj s Brownom a Applewhitom. Dievča sa nepokúsilo o útek, pretože sa bálo, že ho zastrelia.

Deň po ohavnom čine dievčina prezradila, čo sa jej stalo, odviezli ju do nemocnice a všetko nahlásili na polícii. Video z útoku bol nahrané na Brownovej facebookovej stránke o dva dni neskôr a objavilo sa aj na stránkach ostatných spolupáchateľov. Je na ňom vidieť všetkých chlapcov, aj to, ako pri znásilňovaní vykrikujú heslá svojho gangu.

Súd v piatok stanovil kauciu na 900-tisíc dolárov pre každého. Splatiť ju môžu podľa denníka Chicago Tribune do 6. júna.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu