Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

USA otriasa škandál: Študentke (18) za orál s dievčatkom (14) hrozí až 15 rokov!

Kaitlyn Huntová Zobraziť galériu (2)
Kaitlyn Huntová (Zdroj: Facebook)

NEW YORK/PRAHA - Američanka Kaitlyn Huntová (18) si poriadne zavarila vzťahom s neplnoletým dievčaťom, s ktorým mala orálny sex. Napriek tomu, že ho k intímnostiam nikdy nenútila, teraz čelí hrozbe až 15-ročného väzenia.

Podľa zákonov v americkom štáte Florida sa Kaitlyn trestného činu dopustila, keď mala sex s mladistvou, ktorá ešte nemala 16 rokov. Tá totiž nie je spôsobilá dať k sexu súhlas, uviedol portál lidovky.cz. Tínedžerke by však mohol pomôcť fakt, že sa dobrovoľne priznala. Prokuratúra preto žiada, aby dievča namiesto väzenia bolo "len" pod dohľadom probačnej služby.

Huntovej obhajkyňa sa domnieva, že ak by k niečomu podobnému došlo medzi dievčaťom a chlapcom, nevenovalo by sa prípadu toľko priestoru. "Došlo k tomu medzi dvoma dievčatami, ktoré mali vzťah," uviedla. Zároveň tiež dodala, že keby sa to stalo o 108 dní skôr, mala by Kaitlyn iba 17 rokov a pravdepodobne by vôbec nebola niečomu takému vystavená.

USA otriasa škandál: Študentke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Rodičia "obete", ktorí Kaitlyn nahlásili, vraj dúfajú, že sa celá záležitosť čoskoro vyrieši. Sama Kaitlyn sa však obáva toho, čo ju v budúcnosti čaká. "Bojím sa, že prídem o svoj život, že nebudem môcť ísť do školy alebo byť v blízkosti detí, svojich sestier a zvyšku rodiny," plakala pred novinármi.

Veľkého záujmu sa prípad dočkal po tom, čo Huntovci spustili na Facebooku kampaň, kde prípad popisujú a vinia rodinu maloletej Američanky z toho, že útočia na ich homosexuálnu dcéru. Kaitlynina matka tvrdí, že Smithovci sú bigotní ľudia, ktorí zastávajú názor, že homosexuálna orientácia je hriech a prípad nahlásili len preto, že mali za to, že Kaitlyn z ich dcéry "urobila lesbu".

Na sociálnych sieťach sa od zverejnenia prípadu rozpútala divoká debata. Niektorí sú pohoršení vekovým rozdielom medzi dievčatami, iní osemnásťročnej dievčine vyjadrujú podporu a nechcú, aby ju trestali. K facebookovej stránke s názvom "Free Kate" sa v nedeľu hlásilo už takmer 52-tisíc užívateľov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu