Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Muž behal nahý po Prahe: Mám v sebe dobroty, kričal!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Pražskí policajti mali v pondelok večer o "zábavu" postarané. Po centre mesta naháňali nahého šialenca, ktorý vykrikoval samé nezmyselnosti a bezhlavo sa vrhal pod kolesá prechádzajúcich áut. Okrem toho, že svojou nahotou šokoval a zrejme aj pohoršil všetkých okoloidúcich, ohrozil aj šoférov, ktorí sa museli bláznivému naháčovi vyhýbať. Informoval o tom český denník iDnes.

Policajti dostali večer od občanov niekoľko oznámení, že vo Vršoviciach sa nejaký šialenec vrhá pod prechádzajúce autá. Okamžite vyrazili na miesto a muža vyzvali, aby sa vrátil na chodník. Tak aj spravil, no v tej chvíli jeho bizarné divadielko len začalo. Po mužoch zákona hodil svoj občiansky preukaz, vyzliekol sa a so slovami "môžem si robiť, čo chcem" si ľahol do stredu cesty.

Blázon neustále vykrikoval samé nezmyselné vety ako: "Ja som čistý, mám v sebe poriadnu dávku dobrôt, mňa nedostanete." Keď sa muž opäť vrhol do cesty, policajti neváhali a za pomoci donucovacých prostriedkov ho vyviedli na chodník.

Za "dobrotami", ktoré mu podľa jeho slov kolovali telom, sa nakoniec ukázal alkohol. "Pretože bol z muža silno cítiť alkohol, strážnici na miesto zavolali špeciálne vozidlo pre odvoz opilcov. Po tom bol prevezený na záchytku," povedala policajná hovorkyňa Jana Přikrylová. Kľučkovanie naháča medzi autami sa našťastie obišlo bez nehody. Trest ho však aj tak neminie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu