Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Senzácia na internete: Muž sa vymkol z izby a behá nahý po hoteli!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Pred tým, ako vyjdete z izby na chodbu hotela, mali by ste sa presvedčiť, či ste náležité oblečený a nesnažiť sa uľahčovať si veci za každú cenu. Mohli by ste totiž dopadnúť ako muž na nasledujúcom VIDEU, ktorý podcenil silu šiat a musel sa prejsť po hoteli nahý.

Neznámy naháč vyniesol špinavé taniere pre hotelovú službu pred izbu, ale bohužiaľ, nezobral si so sebou kľúč a dvere sa za ním zabuchli. Márne sa snažil mykať kľučkou, nijako mu to nepomohlo a na dôvažok jeho bizarný počin zachytila bezpečnostná kamera. Tá natočila aj jeho zúfalý pokus dostať sa na recepciu.

Video, ktoré sa objavilo na YouTube, ukazuje jeho púť po hoteli, kde sa stretáva s ďalšími prekvapenými hosťami. Do výťahu nastúpi k matke so synom, ktorá sa svoju ratolesť snaží silou mocou uchrániť pred týmto hrozným výjavom a napokon rýchlo vystúpia.

Nakoniec sa nahý muž, ktorý si zakrýva svoje popredie aj pozadie, dostane až dolu do haly plnej ľudí a pravdepodobne verí, že tým sa jeho problém rýchlo vyrieši, ale to je na veľkom omyle. Pracovník hotela totiž trvá na tom, že musí predložiť nejaký doklad totožnosti, ako je napríklad vodičský preukaz. Muž logicky argumentuje, že je nahý a vymknutý z izby, takže v danej situácii iba ťažko predpokladať, že bude mať u seba niečo podobné.

Video sa na internete rýchlo stalo hitom a má už takmer milión zhliadnutí. Mnohí si však myslia, že krátky klip je podfuk a celá senzácia bola vyprodukovaná umelo. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu