Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na plese zhodili zábrany: Milenci si to rozdávali priamo na bare!

Dvojica vôbec nedbala, či ich kamera natáča alebo nie Zobraziť galériu (2)
Dvojica vôbec nedbala, či ich kamera natáča alebo nie (Zdroj: swns.com)

EXETER - Bezpečnostnej kamere v priestoroch anglickej univerzity sa podarilo zachytiť dvojicu študentov v tej najintímnejšej chvíli. Stalo sa tak na plese, ktorý propagoval bezpečný sex. V tejto súvislosti sa preto núka otázka, či sa chránili aj títo nadržaní milenci.

Snímka jasne dokazuje, čo naháči v "tajnom" kúte spolu robili. Zatiaľ čo mladík sa opiera o múrik, jeho partnerka vyliezla na neho. Ich póza je naozaj veľavravná a každému musí byť jasné, že párik spolu nehral šach.

Na plese zhodili zábrany:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: swns.com)

K "incidentu" došlo na plese, ktorý sa konal ešte v decembri. Organizovala ho Univerzita v Exeteri. Podujatia s charitatívnou myšlienkou sa zúčastnili vysokoškoláci, ktorí boli oblečení iba v spodnej bielizni. Jeho hlavnou myšlienkou bolo šírenie osvety o potrebe ochrany pri pohlavnom styku. Z tohto dôvodu sa na ňom zadarmo rozdávala antikoncepcia.

Na plese zhodili zábrany:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: swns.com)

Prípadom sa už podľa denníka The Sun začali zaoberať úrady a spomínaných milencov plánujú vypátrať. Podľa polície im, rovnako ako aj tým, ktorí kompromitujúci materiál zavesili na internet, hrozí obvinenie z priestupku. "Kvôli akcii boli prijaté potrebné bezpečnostné opatrenia, ale neuvedomili sme si, že sa môže stať aj niečo takéto. Vinníci budú potrestaní," uviedol hovorca študentskej rady univerzity.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu