Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Učiteľka si filmovala, ako znásilňuje študenta: A oveľa viac!

Tara Driscollová
Tara Driscollová (Zdroj: nbc)

NEW YORK - Americká učiteľka Tara Driscollová (35) má za ušami viac, ako sa predpokladalo. Okrem toho, že pred dvomi rokmi v moteli zviedla svojho 16-ročného študenta a všetko si natočila na video, ukázalo sa, že už pred ním mala sex s ďalšími dvomi.

Podľa denníka The New York Post a správ od špeciálneho vyšetrovateľa Richarda Cordona sa učiteľka k svojmu činu priznala v júni 2011, ale ešte predtým stihla zneužiť iných neplnoletých študentov. Jedného z nich si zavolala do svojej kancelárie, kde mu najprv urobila orál a potom mali ešte dvakrát pohlavný styk. Aby sa uistila, že nikto nepovolaný v tej chvíli nevojde, podložila dvere stoličkou. Podobný incident sa mal odohrať v rovnakej kancelárii aj s iným chlapcom.

Keď priateľka ďalšieho mladíka našla v jeho telefóne erotické SMS-ky od učiteľky, bola ju konfrontovať, ale tá sa vraj zrútila a svoju "slabosť" vysvetľovala ťažkou životnou situáciou a tým, že jej matka má rakovinu. Nakoniec dievčaťu za mlčanie núkala 300 dolárov a sľúbila, že sa už nič podobné nebude opakovať.

Onedlho ju však zatkli za sex v moteli a obvinili zo znásilnenia. Nakoniec dostala iba podmienku, musela prestať učiť, bola zapísaná do registra sexuálnych delikventov a musela sa odsťahovať z blízkosti školy. Aký trest jej naparia po novom vyšetrovaní, sa ešte uvidí. Určite to ale nebude mať pozitívny vplyv na jej problémy s alkoholom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu