Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Študent znásilnil učiteľku v zamknutej triede: Zlovestne sa pri tom smial

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: archív)

MOLD - Scenár je väčšinou rovnaký - učiteľka zvedie študenta a vyspí sa s ním. Na jednej škole vo Walese to ale bolo naopak, navyše k aktu došlo násilím. Štrnásťročný chlapec sa s pedagogičkou zamkol v triede a tam sa jej zmocnil. Pomôcť jej nedokázali ani kolegovia, ktorí sa márne snažili dostať dnu.

Hrozný incident sa stal ešte vo februári v meste Wrexham. Dotyčný študent sa vraj správal čudne celý deň. Učiteľka sa ho spýtala, či je v poriadku, on sa ale zobral a odišiel do počítačovej učebne. Žena išla za ním, akonáhle však vstúpila do miestnosti, tínedžer zamkol dvere.

"Povedal jej, že ho niečo trápi, potom ju chytil a objal. Vymanila sa z jeho objatia a chcela odísť preč. On ju opäť k sebe pritiahol, siahol jej pod sukňu a vrhol sa na ňu," uviedol na súde prokurátor Karl Scholz.

Učiteľka začala kričať, na čo jej pribehli na pomoc kolegovia, ktorí počuli aj to, ako sa z učebne ozýva chlapcov zlovestný smiech. Dvere sa im podarilo otvoriť až po dlhšej chvíli, keď už bolo po všetkom. Vydesenú ženu našli vo vnútri celú uplakanú.

Mladíka krátko nato zadržala polícia a obvinila zo sexuálneho napadnutia. Nie je to prvýkrát, čo sa niečoho takého dopustil. Podľa obhajcu Stevena Edwardsa mal ťažké detstvo a sám sa stal obeťou zneužívania. To však sudcu Grega Bulla neobmäkčilo.

"Zaútočil na svoju učiteľku, zabarikádoval sa s ňou v triede a potom sa jej zmocnil. Žene, ktorá mu chcela pomáhať, spôsobil obrovskú traumu," povedal a poslal obvineného na štyri roky do nápravného zariadenia pre mladistvých, napísal portál tn.cz.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu