Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hrozná smrť v Indii: Tri sestry (†11, †9, †6) znásilnili, zavraždili a hodili do studne!

(Zdroj: ndtv.com)

DILLÍ - Neprejde snáď týždeň bez toho, aby sa v médiách neobjavili správy o nových prípadoch znásilnení v Indii. Tentokrát sa jeho obeťami stali tri malé sestry vo veku 11, 9 a 6 rokov, ktoré našli sexuálne zneužité a zavraždené. Ich telá boli hodené do studne.

Dievčatá zmizli na sv. Valentína počas cesty zo školy a ich telá objavili o štyri dni neskôr v studni v blízkosti rodnej dediny v okrese Bhandara. Podľa polície sestry, ktoré bývali v úplnej chudobe, odlákal neznámy páchateľ na prísľub jedla. To isté si myslí aj ich dedko. Dievčatá žili v poľutovaniahodných podmienkach po tom, čo pred štyrmi rokmi zomrel ich otec a rodina bola závislá iba na minimálnom zárobku matky.

Dedinčanom sa však nepáči postup polície, ktorý označili za manipulatívny, pretože sa smrť dievčatiek snažili prezentovať ako nehodu. V studni ich totiž našli ešte so školskými aktovkami a až pitva ukázala, že boli znásilnené.

Zdrvenú matku navštívil aj minister Praful Patel, ktorý vdove prisľúbil finančnú pomoc, rýchle vyšetrovanie a aj postavenie vinníka či vinníkov pred súd. Po nich pátra až päť vyšetrovacích tímov a obyvateľom bola za informácie ponúknutá odmena vo výške 50-tisíc rupií, čo predstavuje približne 700 eur.

Niektorí Indovia dostávajú za svoju prácu iba minimálnu mzdu, ktorá činí približne 40 eur mesačne. Mnohí však nezarobia ani toľko. Informoval britský portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu