Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Záhadná smrť študentky (†21): Opila sa u hasičov, odišla a zomrela!

Emilia zomrela pred niekoľkými dňami Zobraziť galériu (3)
Emilia zomrela pred niekoľkými dňami (Zdroj: fakt.pl)

VARŠAVA - Keď sa dvadsaťjedenročná Emilia dozvedela, že jej brat získal vytúžené štipendium na Katedre aplikovanej matematiky, veľmi sa tešila. Spolu s priateľmi vystrojila na znak radosti oslavu, z ktorej sa už ale bohužiaľ nevrátila. Na druhý deň ju našli mŕtvu pri susedovom plote.

Poľská študentka jej dvaja bratia a približne tridsať kamarátov nešetrili a usporiadali diskotéku v priestoroch hasičskej zbrojnice v rodnej dedine Hucinie. Emilia sa na nej pohádala s niekoľkými známymi a nasrdená odišla preč. Nezobrala si pritom bundu a išla len v tričku. Keďže bývala len päť minút od domu, nikto si nerobil starosti.

Keď rodičia na druhý deň ráno zistili, že dcéra stále nie je doma, zachvátil ich strach. Krátko nato našli jej bezvládne telo ležať pri plote kúsok od domu.

Na tomto mieste ležala Emilia bez známok života
Zobraziť galériu (3)
Na tomto mieste ležala Emilia bez známok života  (Zdroj: fakt.pl)

"Za predbežnú príčinu smrti polícia určila umrznutie, čakáme ale ešte na výsledky pitvy," uviedla miestna prokurátorka Jolanta Dzimiera-Dartová..

Zarážajúce na celej veci je, že bratia nebohej okolo miesta nešťastia v noci prechádzali, sestru tam ale nevideli. Doteraz sa taktiež nenašli jej doklady ani peňaženka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu