Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvrhlý pár: Učiteľ hudby znásilňoval zviazané dievča, žena sa nadšene prizerala!

(Zdroj: Daily Mail)

BIRMINGHAM - Súd v anglickom Birminghame prejednáva prípady znásilnenia, ktoré sa udiali pred vyše 30 rokmi. Dnes 48-ročná žena zažalovala svojho bývalého učiteľa hudby Michaela Brewera (68) a jeho niekdajšiu manželku Hilary (68) za to, že ju sexuálne zneužili. Kým on mal so zviazanou tínedžerkou pohlavný styk, žena sa prizerala.

Podľa žalobcu bol Brewer charizmatickým a výborným učiteľom, ale mal drobnú chybičku, a to, že nedokázal udržať svoje ruky preč od mladých študentiek na poprednej súkromnej škole v Manchestri. Svoju kanceláriu začal používať ako "miestečko lásky" so žiačkou, ktorá mala iba 14, už v roku 1978.

Údajné zneužívanie vyvrcholilo, keď ako 16-ročná navštívila pár u nich doma. Brewerová údajne o ich aférke vedela a tínedžerke povedala, že "si vždy priala mať sexuálny vzťah so ženou", a že dievča "jej to dlhuje" kvôli tomu, čo stalo s jej manželom. Dievča odvliekla na poschodie, kde ju spútala opaskom a donútila k sexu s jej mužom, ktorý vyzeral byť "veľmi vzrušený".

Na súde ďalej odznelo, že Brewer sa zameral aj na ďalšie dve dievčatá, z ktorých jednému dával nemravné návrhy na školskom výlete, keď malo 17 rokov. Na temnej chodbe ho zatlačil k múru, ale našťastie mu stihlo ujsť.

Hoci žena, ktorá dvojicu teraz žaluje, povedala o svojich neblahých skúsenostiach viacerým ľuďom, nikdy nezašla na políciu. Urobila tak až po vyše 30 rokoch, čo nakoniec viedlo k zatknutiu bývalých manželov a ich obvineniu zo znásilnenia. Súd pokračuje.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu