Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Namiesto hodín hudby lekcie sexu: Učiteľ Lisu učil orál

Lisa v relácii This Morning Zobraziť galériu (2)
Lisa v relácii This Morning (Zdroj: news.easybranches.com)

HAMPSHIRE - Austrálčanka Lisa Turnerová mala dvanásť rokov, keď sa v škole zoznámila s mladým učiteľom hudby. Po čase k nemu začala chodiť na hodiny spievania a hry na gitare. Na nich sa však dialo niečo celkom iné - sexuálne hrátky, kvôli ktorým nevinné dievča predčasne dospelo.

Dievčina prvýkrát stretla vtedy 26-ročného Garyho v speváckom zbore, ktorého bola členkou. Po tom, ako oslávila trináste narodeniny, k nemu začala chodiť na súkromné hodiny. "Dal mi svoje telefónne číslo a ja som mu občas len tak zo srandy zavolala. Keď sa s ním rozišla priateľka, stala som sa jeho utešiteľkou. Lichotilo mi, že ma potrebuje," povedala v rozhovore pre televíziu ITV.

Čoskoro sa však telefonáty zvrhli a mladík počas nich masturboval. Dvojica si spolu vyšla aj na rande, ktoré sa konalo v McDonalde. Potom Gary zaviezol tínedžerku na kopec a tam sa prvýkrát pobozkali. Z hodín hudby sa postupne stali hodiny sexu, za ktoré pani Turnerová nevedomky platila dvadsať dolárov. "Keď sme boli u neho, viackrát skúšal do mňa preniknúť, ale nešlo to. Tak ma naučil, ako poskytovať orálny sex. V štrnástich sme sa spolu konečne aj vyspali," hovorí ďalej.

Z nevinnej dievčiny sa stal sexuálny poskok
Zobraziť galériu (2)
Z nevinnej dievčiny sa stal sexuálny poskok  (Zdroj: news.easybranches.com)

Postupom času sa Gary začal báť, že sa na všetko príde a svojej milenke povedal, že sa sťahuje do Veľkej Británie, aby sa tu stal slávnym hudobníkom. Lisa ho nasledovala o dva mesiace neskôr. Matka jej dovolila, aby od Veľkej noci až do koncoročných záverečných skúšok bývala u babky a chodila v Anglicku do školy. V tomto čase Lisiným rodičom došlo, čo je vo veci, ale nerobili z toho žiadnu drámu. Práve naopak; vzťahu dcéry a učiteľa nechali voľný priebeh.

Situácia sa skomplikovala v momente, keď sa dvojica presťahovala do Londýna. "Chcel, aby som sa správala ako malé dieťa. Vyžadoval, aby som sa hrala s bábikami, kupoval mi plyšáky. Strašne ho vedelo nahnevať, ked ma videl namaľovanú," rozpráva Lisa.

Ako devätnásťročná si konečne uvedomila, že vzťah s Garym nikam nevedie a odišla od neho. To ale odštartovalo ďalšie problémy. Z Lisy sa stala emocionálna troska, agorafobička (strach z otvorených priestorov, pozn. red.) a bulimička so sebapoškodzovacími sklonmi.

Turnerovej trvalo roky, kým sa s tým vyrovnala. Veľmi jej pomohlo, že o svojom vzťahu napísala knihu pod názvom I Loved A Paedophile (Milovala som pedofila). Teraz má 44 rokov a už 14 rokov je šťastne vydatá. Svoju dvanásťročnú dcéru chce naučiť tomu, aby si vážila samú seba, uviedol Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu