Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Strašná smrť kamarátok (†15): Nezvestné dievčatá našli mŕtve v slame!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LEDENICE - Obrovská tragédia otriasla rodiny dvoch kamarátok (†15), ktorých mŕtve telá našli v piatok podvečer v stohu slamy v juhočeských Ledeniciach. Tínedžerky sa zrejme hrali a potom, čo jedna z nich spadla do jamy s balíkmi slamy, druhá sa ju pokúšala zachrániť. Nakoniec však obom došli sily a v priepasti zahynuli. Informoval o tom český portál idnes.cz.

Kamarátky sa v piatok večer hrali v stohu neďaleko juhočeských Ledeníc. Keď sa nevrátili domov, rodičia zalarmovali políciu. „Na miesto okamžite vyrazila hliadka policajtov obvodného oddelenia Lišov, vzápätí aj jednotky Hasičského záchranného zboru Juhočeského kraja, zboru dobrovoľných hasičov Suché Vrbno a Ledenice,“ uviedol juhočeský policajný hovorca Milan Bajcura.

Niekoľko minútová pátracia akcia policajtov doviedla až k stohu slamy, v ktorom našla telá oboch dievčat. Podľa jednej z vyšetrovacích verzií tínedžerky zrejme liezli na balíky slamy, keď jedna z nich prepadla. Druhá sa jej snažila pomôcť, no zrútila sa do niekoľkometrovej hĺbky. Tam zrejme obom došli sily a udusili sa.

Záchranári na mieste našli aj krabicu džúsu a fľašu vodky, je teda možné že pri tragédii zohrával úlohu aj alkohol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu