Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Anna (†35) chcela dcéru, ale opäť čakala chlapcov: V zúfalstve sa zabila!

(Zdroj: irishcentral.com)

DUNBOYNE - Anna Byrneová veľmi túžila po dcérke. Doma mala už dvoch synov a keď znovu otehotnela, dúfala, že to bude konečne dievčatko. Keď sa dozvedela, že aj po tretíkrát čaká chlapčekov, premohlo ju veľké sklamanie a zúfalstvo. A tak sa zabila.

Tridsaťpäťročná žena mala krásnu rodinu, ktorú jej mnohí závideli. Ku šťastiu jej chýbalo jediné - dcéra.  Jej túžba bola tak veľká, že sa v posledných mesiacoch svojho života dokonca vyhýbala kontaktu s priateľmi, ktorí ju mali.

Keď sa opäť dostala do požehnaného stavu, bola nadšená. Nepripúšťala si inú možnosť, než že to bude dievčatko. Ultrazvuk ale odhalil, že to budú dvojičky, a zas chlapci. Annu to zdrvilo. Zašla preto k odborníkovi, ktorý jej mal pomôcť sa s niečím, čo je pre druhé ženy požehnaním, vyrovnať. "Cítila, že jej život nebol kompletný, pretože nemala dcéru," vypovedal psychiater John Sheehan.

Írka kvôli tomu trpela depresiami a nemohla spať, uviedol portál Blesk.cz. Čím viac sa blížil termín pôrodu, tým bola nešťastnejšia. Svoje trápenie nakoniec nezvládla a skočila z útesu. "Predtým, než odišla z domu, sme si povedali, že sa milujeme. Jej posledné slová boli, že sa uvidíme neskôr," opísal chvíle krátko pred tragédiou zronený manžel Terry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu