Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zvrhlý mladík dva roky znásilňoval svoju priateľku (27) v spánku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: rawearthliving.wordpress.com)

NOTTINGHAM - Naomi Hampsonová (27) ostala poriadne znechutená po tom, ako zistila, že ju jej priateľ dva roky znásilňoval v spánku. Svoje úchylné hrátky si navyše fotil a potom ich ukazoval kamarátom.

Mladá Angličanka sa cíti špinavá a podvedená. O tom, čo sa pravidelne odohrávalo v noci, keď spala, sa dozvedela náhodou. Upozornila ju na to polícia, ktorú kontaktoval kamarát jej priateľa Roberta Fryera.

"Som totálne znechutená a pripadám si zneužitá. Celé tie roky som žila s niekým, kto bol schopný takejto ohavnosti. Je to diabol, nenávidím ho," povedala zhnusená Naomi. Priateľ jej niekedy v spánku lakoval aj nechty, čo ju vždy po tom, ako sa zobudila, prekvapilo. Keďže však v poslednom období kvôli problémom v rodine dosť pila, myslela si, že si ich v alkoholickom opojení nalakovala sama.

Všetko ale bolo úplne inak. Robert sa totiž priznal, že nielenže to bol on, kto jej lakoval nechty, ale, čo je ešte omnoho horšie, Naomi niekoľko rokov dopoval sedatívami a potom v spánku intímne zneužíval. Polícia v jeho dome objavila fotografie, ktoré tieto zverstvá dokazujú. Súd Fryera uznal vinným z trestného činu sexuálnej aktivity bez súhlasu a poslal do väzenia na osem rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu