Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zomrel Mačkomuž (†54): Muž posadnutý telesnými implantátmi sa mal zabiť!

Dennis Avner Zobraziť galériu (4)
Dennis Avner (Zdroj: Wikipedia)

TONOPAH - Preslávil sa tým, že bol človekom s najviac telesnými modifikáciami na svete. Implantáty a tetovanie po celom tele z neho urobili ľudskú šelmu. Dennis Avner, ktorý vyhlasoval, že sa chcel stať tigrom, zomrel. O tom, za akých okolností k tomu došlo, sa stále špekuluje.

Päťdesiatštyriročný Dennis, ktorého verejnosť poznala pod menom Cat Man či Stalking Cat, zomrel 5. novembra. Príčinu jeho smrti zatiaľ oficiálne nezverejnili, viaceré zdroje však uvádzajú, že mohlo ísť o samovraždu. Telo momentálne leží v márnici v jeho rodnom meste Tonapah, odkiaľ si ho má vyzdvihnúť jeho brat.

"Je to pre nás obrovská strata. Dennis bol ikonou a inšpiráciou pre všetkých tých, ktorí sa venovali fyzickým modifikáciám," napísal jeden z jeho obdivovateľov Captain Howdy.

Zomrel Mačkomuž (†54): Muž
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: bodygeeks.com)

Avner začal svoje telo meniť v roku 1985. V snahe podobať sa na mačkovitú šelmu si dal vsadiť podkožné implantáty, pričom z niektorých z nich mu dokonca trčali zvieracie fúzy. Líca a čelo si zas nechal vyplniť silikónom a zuby zbrúsiť do špicata. Chirurgicky si dal upraviť aj nos, uši, pery a vlasovú líniu. Jeho tvár a väčšinu tela zdobilo tetovanie.

Mačkomuž zomrel


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu