Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Čakal na smrť? Bratislavčan v Poltári prešiel muža (†46), ktorý kľačal na ceste!

Vodič sa mužovi na ceste nestihol vyhnúť Zobraziť galériu (2)
Vodič sa mužovi na ceste nestihol vyhnúť (Zdroj: polícia)

LUČENEC – Ku tragickej dopravnej nehode plnej záhad došlo v pondelok večer v Utekáči (okres Poltár). Obcou v tom čase prechádzal Bratislavčan (57) za volantom Hyundaiu, ktorý si v tme nevšimol muža (†46) kľačiaceho na ceste a zrazil ho. Prečo chodec kľačal uprostred cesty a ako sa na nej ocitol, ostáva nejasné.

Vodič z Bratislavy na pondelok 19. novembra tak skoro nezabudne. Neúmyselne totiž pripravil o život muža, ktorý mu nečakane skrížil cestu. „Pri dopravnej nehode došlo k zrážke medzi 46-ročným chodcom z okresu Poltár, ktorý  kľačal na ceste v pravom jazdnom pruhu v smere od Utekáča na Drahovú a osobným motorovým vozidlom Hyundai, ktoré viedol 57-ročný muž z Bratislavy,“ uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Jana Vrbická.

Muž, ktorý z nepochopiteľných príčin kľačal uprostred cesty, utrpel pri silnom náraze vážne zranenia. Napriek snahe záchranárov aj lekárov im v nemocnici podľahol. Či zvláštne správanie nebohého chodca ovplyvnil alkohol, alebo si na cestu kľakol s úmyslom samovraždy, určí až pitva a ďalšie vyšetrovanie.

Bratislavčan za volantom opitý nebol. Policajný vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie. „Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ dodala Vrbická.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu