Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smrť z nešťastnej lásky: Priateľ natočil, ako jeho "ex" skočila z mosta!

Joanne ukončila svoj život na tomto moste
Joanne ukončila svoj život na tomto moste (Zdroj: walesonline.co.uk)

HAVERFORDWEST - Joanne Griffithsová z Walesu stále milovala svojho bývalého priateľa. Keď ho nedávno stretla v bare s novou milenkou, bola zdrvená. Vybehla von a skočila z mosta. Mladík namiesto toho, aby dievčinu zadržal, ju natočil na mobil, pretože sa bál, že bude obvinený z jej smrti.

Keď dal devätnásťročnej Joanne pred časom priateľ Gary Nevell kopačky, zlomilo ju to. Fakt, že už nie sú spolu, niesla podľa priateľov veľmi zle. Keď ho raz opitá stretla v miestnom bare s jeho novým dievčaťom, rozhodla sa pre zúfalý krok.

Vybehla z podniku a preliezla zábradlie neďalekého mosta pre chodcov. Gary svoju expartnerku prehováral, aby sa nezabíjala. Tá ho ale nepočúvala a skočila ešte predtým, než dorazil policajný vyjednávač. Joanne bola na mieste mŕtva. Newell sa neskôr na polícii priznal, že si ich posledný rozhovor tajne nakrútil, aby mal alibi.

Krvný test potvrdil, že tínedžerka bola v čase nešťastia opitá. "Keď v ten večer odchádzala z domu, mala dobrú náladu. Keď pila, menilo ju to. Alkohol jej nerobil dobre," povedala zdrvená matka Monica. Motívom samovraždy bola podľa polície kombinácia alkoholu a nešťastnej lásky. Informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu