Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známy „samovrah“ Paľo (24) chcel opäť skákať: Zo Starého mosta nakoniec spadol!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Zúfalý Pavol (24) je pre bratislavských policajtov už známa firma. Od leta sa pokúšal so životom skoncovať najmenej päť krát. Nakoniec si to však vždy rozmyslel a mužom zákona sa ho podarilo dostať do bezpečia. Inak nebolo ani vo štvrtok, keď opäť raz vyliezol na bratislavský Starý most a hrozil, že skočí. V tomto prípade však nakoniec takmer o život prišiel! Informovala o tom Tv JOJ.

Ďalší z pokusov „samovraha“ Pavla sa odohrával vo štvrtok podvečer tak, ako aj niekoľkokrát v minulosti, na bratislavskom Starom moste. Zúfalý mladík vyliezol na konštrukciu a zavolal na políciu, že chce skočiť. Muži zákona okamžite vyrazili na miesto a mladíka sa snažili presvedčiť, aby neskákal.

Keď už si získali jeho dôveru, a rozhodol sa zliezť do bezpečia, stalo sa niečo, čo nikto nečakal. Pavlovi sa na mokrej konštrukcii šmykla noha a spadol do úzkej štrbiny medzi piliere mosta. Aj keď priestor, kde sa mladík nachádzal bol zle prístupný, záchranárom sa ho nakoniec podarilo ošetriť a naložiť do sanitky.

Po dráme na moste tak skončil v nemocnici, kde ho udržiavajú v umelom spánku. „Muž si pri páde zranil hlavu, má zlomenú lebečnú kosť a je v umelom spánku,“  povedala hovorkyňa nemocnice Petra Stano Maťašovská. Keď sa nešťastný Pavol zotaví, snáď to pochopí ako znamenie, že jeho čas ešte nenadišiel a problémy, ktoré ho tak veľmi trápia hodí za hlavu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu