Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Skrat po psychotréningu: Úspešný ruský podnikateľ (†31) sa dobodal na smrť!

Alexander Knyzajev
Alexander Knyzajev (Zdroj: lifenews.ru)

MOSKVA - Smrť mladého ruského podnikateľa Alexandra Knyzajeva (†31) z Omsku sprevádzajú nejasné okolnosti. Úspešný biznismen spáchal samovraždu po tom, čo sa vrátil z psychotréningu.

Pre priateľov, známych ako aj obchodných partnerov bola správa o siahnutí si na život šokom. Knyzajevovi sa totiž darilo nielen v profesionálnom, ale aj v súkromnom živote. Bol šťastne ženatý a iba štyri dni pred samovraždou oslávil 31. narodeniny.

Mladík si platil tréningy u prestížnej spoločnosti Insight, ktorá má svoje sídlo v Santa Monice, v americkej Kalifornii. V Rusku má organizácia okrem Omska a Moskvy ešte pobočky v šiestich ďalších mestách. Vyšetrovatelia zistili, že Alexander Knyzajev bol na seminároch osobnostného rastu iba niekoľko dní pred samovraždou.

„Počas dvoch dní bol na všetkých sedeniach a na tretí deň už iba na jednom. Keď sa po svojej poslednej prednáške vrátil domov, spáchal samovraždu. Našli ho s nožom zabodnutým v srdci,“ uviedol policajný zdroj, pričom vyšetrovatelia teraz preverujú aj samotné aktivity Insightu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu