Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Okamih smrti: Novinár odfotil milencov, ako skočili z mosta!

Mladík sa vrhol z mosta do rieky Zobraziť galériu (3)
Mladík sa vrhol z mosta do rieky (Zdroj: gbtimes.com)

WUHAN - Chcel len odfotiť hustú hmlu, ktorá sa zniesla nad riekou Yangtzee v čínskej provincii Hubei. Okrem nej však miestny reportér nevedomky zachytil aj okamih smrti. V tom istom čase totiž z mosta skočil zúfalý mladík a krátko po ňom aj jeho priateľka.

Fotograf bol tak zahľadený do prírodného úkazu, že si spočiatku ani neuvedomil, čo sa práve stalo. "Vôbec som to nezaregistroval. Až keď niekto zakričal, že niekto skočil z mosta, som zistil, čo sa deje," povedal.

Mladý Číňan padá do vody
Zobraziť galériu (3)
Mladý Číňan padá do vody  (Zdroj: gbtimes.com)

Vtom začul, ako mladík dopadol do vody. Vzápätí sa pozrel na most, z ktorého o pár sekúnd neskôr zoskočila aj mladá žena. Videl, ako preliezla zábradie a vrhla sa do rieky. "Úplne som zmeravel. Len som automaticky stláčal spúšť," dodáva fotoreportér.

Okamih smrti: Novinár odfotil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gbtimes.com)

Prvým skokanom bol dvadsaťročný robotník Liu Han. Identitu jeho milenky sa polícii odhaliť ešte nepodarilo. Potápači zatiaľ telá nenašli, nepredpokladajú však, že by dvojica v ľadovej rieke dokázala prežiť. Na základe výpovede Hanovho strýka sa vyšetrovatelia domnievajú, že motívom smutného činu boli finančné ťažkosti mladého páru. Informoval denník The Sun.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu