Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Desivá smrť Ondráška (†3): Zadusila ho ožratá matka, neušetrila ani psa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: mooneyequalsmc2.com)

PRAHA – Šialené besnenie, ktoré sa vo štvrtok večer odohralo za dverami rodinného domu v českom Herálci, sa len ťažko dá opísať slovami. Matka Monika N. (35), ktorej afekt zrejme znásobil alkohol, najprv zadusila svojho vlastného synčeka (†3) a neovládateľnú zlosť si následne dovybíjala na domácom miláčikovi! Informoval o tom český denník Blesk.

Otrasný prípad sa odohral v dedinke Herálec, kde doteraz slušný a poctivý život viedla rodinka s malým dieťatkom. V jeden deň sa však ich život navždy zmenil. Matka Monika, ktorá sa o Ondráška starala spolu s manželom, vo štvrtok, ako zvyčajne, ostala so synčekom sama. Zaneprázdnený otec totiž jazdil za prácou do Liberca.

Na to, čo však v osudný deň po návrate z práce doma uvidel, určite nikdy nezabudne. Mŕtve telíčko Ondráška a vedľa neho nehybná mŕtvola psa naznačovala, že za dverami rodinného domu sa odohralo niečo hrozné. Podľa informácií mala vlastného synčeka zadusit na mol opitá matka, ktorej besneniu neunikol ani ich domáci miláčik.

Polícia je zatiaľ na informácie skúpa. „Vzhľadom na to, že preverovanie je na úplnom začiatku, ďalšie informácie poskytovať nemôžem,“ povedala policajná hovorkyňa Dana Čírtková. Šéf vyšetrovateľov však nakoniec smrť chlapčeka potvrdil: „Dieťa je momentálne na súdnom lekárstve, kde patológovia zisťujú príčinu úmrtia.“

Susedia rodiny, ktorú postihla tragédia,  tvrdia, že sa do rodinného domu v Herálci nasťahovali len pred pár mesiacmi. Údajne boli veľmi pracovití a solídni, jedinou chybou bola Monikina láska k alkoholu, na ktorú zrejme malý Ondrášek nakoniec doplatil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu