Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zvrhlá švédska trojka: Blondína sexovala s chlapcami (14, 16)!

Kelly Bakerová
Kelly Bakerová (Zdroj: INS News Agency Ltd)

LONDÝN - Opitá Kelly Bakerová (35) z britského Tadworthu sa počas bujarého večierku vo svojom dome poriadne pripila a zviedla kamarátov svojej dcéry. So 14-ročným a 16-ročným chlapcom mala dokonca sex v trojici, za čo teraz matke štyroch detí hrozí väzenie.

Žena vypila tri fľaše ružového vína a pred maloletými chlapcami sa začala krútiť a vyzliekať. So starším z nich potom odišla do kúpeľne, kde s ním mala za zvedavého nakukovania ostatných účastníkov párty orálny sex.

Potom školáka odvliekla do svojej spálne, kde pribrala do švédskej trojky štrnásťročného chlapca a s oboma mala pohlavný styk. Na súde sa k sexuálnemu aktu priznala.

Sudca Christopher Critchlow uviedol pre britský Daily Mail: "Mladšieho z chlapcov do spálne nepozvala, pridal sa k nim sám od seba. Taktiež maloletým nepodávala žiadny alkohol, školáci si so sebou do domu priniesli pivo sami. Avšak vzhľadom na to, že mala sex s chlapcom pod zákonom, hrozí jej tri až sedem rokov odňatia slobody." Rozsudok by mal byť vynesený v septembri.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu