Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Švédska trojka manželov s bezdomovcom: Bizarný koniec, aký by ste určite nečakali!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: aolanswers.com)

BAY CITY - Polícia v americkom štáte Michigan minulý týždeň zasahovala pri naozaj kurióznom prípade. Bola privolaná do domu, kde sa strhla veľká bitka medzi troma mladými ľuďmi. Kvôli čomu? Švédskej trojke!

Tridsaťročný Martin Miller a jeho manželka Daniela ešte donedávna žili spolu šťastne spolu s dvadsaťročným Michaelom Chaneym, ktorý bol bezdomovec. Pred pár dňami sa rozhodli toto idylické súžitie okoreniť švédskou trojkou.

Spoločný sex mal ale na trojicu katastrofálny dopad. Michael povedal, že Martin začal po nej na neho žiarliť. O niekoľko dní neskôr Chaney pripravoval z mletého hovädzieho mäsa obed. Trochu nabral na lyžicu a išiel s ňou do kúpeľne, aby dal ochutnať Millerovcom. Daniela sa práve v tej chvíli kúpala. Jej manžel sa z ničoho nič rozzúril, chytil mäso do ruky a hodil ho do umývadla.

Muži sa začali hádať a Martin sa Michaelovi vyhrážal, že ho zmláti. A tak sa aj stalo. Kopol ho do hrudníka a takisto ho škrtil. Miller svoje násilné konanie zdôvodnil takto: "Som bývalý vojak. Keď ma niekto napadne, prepnem na režim zabíjania." Polícia ho obvinila z napadnutia škrtením, píše portál Huffington Post.

Celý príbeh má ešte jeden zaujímavý moment. Pred niekoľkými dňami si Daniela zmenila status na Facebooku na "vo vzťahu s Michaelom Chaneym". V jednom komentári pod ním sa píše "Myslel som si, že si vydatá".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu