Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Karambol kvôli švédskej trojke: Mladíci sexovali v aute, uvoľnili ručnú brzdu!

Sexovali tam, kde nemali
Sexovali tam, kde nemali (Zdroj: YouTube)

WENZHOU - Čínski záchranári zverejnili pikantné video z akcie, pri ktorej vyslobodzovali ľudí z havarovaného auta. Išlo o trojicu kamarátov, presnejšie švédsku trojku, ktorej sa vo vozidle oddávali. Lenže skončilo sa to tak, že "zapikovali" do stromu.

Dve dievčatá a jeden chlapec dostali nápad za "milión" a rozhodli sa vyskúšať sexuálne hrátky známe ako švédska trojka. Lenže čo čert nechcel, Chung Yeh  vo víre vášne nohou odblokoval ručnú brzdu a auto sa spustilo dolu kopcom. Tam narazilo do stromu.

Mladý Casanova prežil nehodu bez ujmy, ale to sa už bohužiaľ nedá povedať o jeho dvoch spoločníčkach. Jedna z nich utrpela vnútorné krvácanie a zlomeniny oboch nôh a jej kamarátka nedopadla o nič lepšie. Záchranárom chvíľu trvalo, kým sa im zakliesnené ženy podarilo vystrihnúť z vraku auta.

Chunga momentálne kvôli oplzlostiam, ktoré stváral na verejnom priestranstve, vyšetruje polícia. Akonáhle sa zlepší zdravotný stav obidvoch dievčat, budú trestne stíhané aj ony. Informoval web denníka Daily Mirror.

Švédska trojka havarovala

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu