Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šialená žena (†35) pod vplyvom novej drogy behala po ulici nahá!

Pamela behala nahá po ulici
Pamela behala nahá po ulici (Zdroj: wsyr)

MUNNSVILLE - V stredu sa odohral ďalší incident, ktorý by mal potvrdzovať nebezpečné účinky drogy zvanej kúpeľová soľ. Pamela McCarthyová (35) z amerického Munnsville mala podľa polície pod vplyvom tejto látky biť trojročného syna, na ulici a úplne nahá. Po zásahu polície prišla o život.

Polícia uviedla, že Pamela bila a škrtila svoje dieťa a následne zaútočila aj na dvoch tínedžerov, ktorí neďaleko hrali basketbal. Akonáhle jej priateľ Jason uvidel, čo sa deje, vybehol z domu a vzal jej syna. Pamela ho nahá prenasledovala, ale keď sa jej nepodarilo dostihnúť ho, behala nahá po okolí a obťažovala ľudí.

Susedia z okolia okamžite na nahú šialenú ženu zavolali políciu, ktorej sa však po príchode na miesto nedarilo nepríčetnú Pamelu spacifikovať. Jedného z nich dokonca pohrýzla a nereagovala ani slzný plyn, takže museli použiť taser, aby jej mohli nasadiť putá. Američanka však po chvíli dostala zástavu srdca a neskôr v nemocnici zomrela.

Pamela mala za sebou početnú drogovú minulosť a preto si vyšetrovatelia myslia, že jej správanie mohlo spôsobiť požitie kúpeľových solí. Počet prípadov ľudí zdrogovaných touto látkou v poslednom čase v USA stúpol. Obavy vyvolali prípady kanibalov, ktorí pod jej vplyvom jedli ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu