Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Spoveď narkomana o novej desivej droge: Z ľudí robí zvieratá!

Freddy tvrdí, že skúsenosť po užití kúpeľovej soli bola najhoršia v jeho živote.
Freddy tvrdí, že skúsenosť po užití kúpeľovej soli bola najhoršia v jeho živote. (Zdroj: CNN)

TENNESSEE - Narkoman Freddy Sharp (27), ktorý je závislý od svojich 13 rokov, opísal pre televíziu CNN svoju skúsenosť s predávkovaním sa kúpeľovou soľou. Tvrdí, že je to najstrašnejšia droga, akú si človek dokáže predstaviť. Svedčí o tom aj šokujúce video, ktoré ukazuje Sharpa, ako sa pod jej vplyvom zvíja, robí grimasy a spieva si sám pre seba, kým ho zdravotníci držia pripútaného.

Kúpeľová soľ je rovnaká droga, akú mal užiť "miamský kanibal" Rudy Eugene, ktorý minulý mesiac zjedol časť tváre bezdomovcovi. Hrozivý 18-minútový útok sa skončil až vo chvíli, keď polícia násilníka zastrelila.

Freddy Sharp z amerického Tennessee, ktorý prežil predávkovanie touto syntetickou drogu, ktorá je označovaná aj ako nová LSD, pre CNN uviedol, že mal halucinácie a skončil v psychiatrickej liečebni, kde trpel utkvelou posadnutosťou Jasonom Voorheesom - sériovým vrahom z filmov Piatok trinásteho.

"Skutočne ma to poriadne vystrašilo," povedal CNN. "Cítil som sa tak zle. Pripadalo mi to ako najtemnejšia a najdesivejšia vec, akú si možno predstaviť. "

Kúpeľová soľ, ktorá sa na uliciach predáva ako náhrada kokaínu, obsahuje chemické látky podobné amfetamínu. Jej užívatelia necítia bolesť a získavajú nadľudskú silu. Následkami však býva paranoja, halucinácie, kŕče a psychotické stavy. Americký lekár Paul Adams hovorí, že má nepredvídateľné účinky na ľudské správanie.

Nová droga je tak nebezpečná nielen pre narkomanov, ale je záchranárov či hasičov, ktorí sa s jej užívateľmi dostávajú pri zásahoch do styku. Drogoví delikventi sú totiž zmätení a majú nebezpečné reakcie.

Sharp, ktorý tvrdí, že je už mesiace čistý, ostatných narkomanov varoval: "Jediné, čo môžem povedať je, že ak si ceníte svoj život, prestanete s tým a už nikdy viac to neurobíte, pretože vám to zničí život. Zničí to vašu rodinu. Zničí to všetko."

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivými povahami

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu