Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Drastické zábery: Bezdomovec pohryzený kanibalom je znetvorený!

Bezdomovec prišiel po útoku o zrak
Bezdomovec prišiel po útoku o zrak (Zdroj: YouTube)

MIAMI - Nemocnica v Miami zverejnila zábery Ronalda Poppoa (65), bezdomovca ktorého minulý mesiac napadol zrejme nadrogovaný muž a pohrýzol ho. Obeť má znetvorenú polovicu tváre a po útoku stále nevidí.

Bezdomovcovi po napadnutí kanibalom chýba veľká časť nosa, jedno oko mu zakrýva gáza a druhé pás kože. Muž možno príde úplne o zrak, na jedno oko už neuvidí, pri druhom ešte existuje nádej na uzdravenie. Poppo podstúpil niekoľko chirurgických zákrokov a ďalšie ho čakajú. Pravidelne sa mu venujú fyzioterapeuti.

Poppoa napadol na ulici Rudy Eugene (31). Policajti ho pristihli nahého a obhrýzajúceho bezdomovcovu tvár. Hliadka kanibala na mieste zastrelila. Podľa vyšetrovateľov mohol byť Eugene pod vplyvom novej syntetickej drogy zvanej kúpeľová soľ.

Poppo žil na ulici niekoľko rokov a zrejme nemá žiadnych príbuzných, ktorí by ho prišli pozrieť. Jeho liečba bude z časti hradená z verejného poistenia, ale väčší diel pôjde z fondu, do ktorého Američania zatiaľ prispeli sumou okolo 15 000 dolárov (zhruba 12 000 eur).

Zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu