Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

V Tescu pobehovala nahá tínedžerka, tvárila sa ako diva!

(Zdroj: peterboroughtoday.co.uk)

BOURNE - Zvedavosť zvíťazila nad zdravým rozumom a opatrnosťou. Britská tínedžerka užila u kamaráta drogu, ktorá ju tak omámila, že sa nehanbila pobehovať nahá po obchodnom dome. Privolaná polícia ju okamžite zatkla.

Katie Wilsonová si vzala legálnu drogu zvanú Benzo Fury v dome kamaráta. Krátko nato začala vyvádzať; rozhadzovala veci po miestnosti a pôsobila nepríčetne. Potom sa vytrmácala von a zamierila rovno do Tesca. Celý čas bola úplne nahá.

Zákazníci obchodného reťazca neváhali a privolali políciu. Tá mala čo robiť, aby pološialenú dievčinu skrotila. Katie totiž na dôstojníkov skúšala karate a jedného dokonca kopla do tváre. Odnieslo si to aj spätné zrkadlo na služobnom vozidle.

"Mysleli si, že som užila heroín. Som zhrozená z toho, čo zo mňa tá droga urobila. Prechádzala som sa po obchode ako nejaká diva. Navyše som predtým žula pero, takže som mala čierne zuby," hovorí devätnásťročná Katie.

Tínedžerka sa priznala k vzbudzovaniu verejného pohoršenia a spôsobeniu materiálnej škody. Nepodmienečnému trestu unikla, dostala len finančnú pokutu vo výške 200 libier (247 eur).

Benzo Fury sa dá bežne kúpiť na internete. Minulý týždeň po užití tejto drogy zomrel na hudobnom festivale RockNess music v Škótsku rovnako starý Alex Herriot.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu