Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Brutálna vražda v Berlíne: Orhan (32) manželke (30) odrezal hlavu pred deťmi!

BERLÍN – Ohavná vražda v nemeckom Berlíne! S najväčšou pravdepodobnosťou pred očami vlastných detí, ktoré stáli v čase zločinu pri okne, zabil a rozkúskoval Orhan S. (32) svoju manželku Semanur S. (30). Deti z miesta vyviazli bez fyzickej ujmy na zdraví, informuje o tom internetové vydanie nemeckého denníka Bild.


Políciu zalarmovali o štvrť na dve v noci susedia manželského páru. V berlínskej štvrti Kreuzberg došlo podľa očitých svedkov k vražde. Orhan S. podľa susedov svoju ženu vyvliekol na strešnú terasu a uštedril jej viacero kopancov a úderov. Potom vošiel späť do bytu, odkiaľ si vzal dva nože. Kde presne nakoniec Semanur zabil, zatiaľ nie je jasné. Pred zločinom mal zakričať Allah je veľký. O možnom náboženskom motíve vraždy sa polícia doteraz nevyjadrila.

Susedia tvrdia, že neskôr videli, ako stál Orhan na streche, držal v ruke hlavu svojej ženy a následne ju odhodil do dvora objektu, pričom vyhodil aj iné časti tela zavraždenej. „Keď prišli policajti do jeho bytu, narazil na tohto muža. Okrem toho objavili aj rozkúskovanú mŕtvolu ženy,“ informovala policajná hovorkyňa Bild.de. Pri zatknutí sa údajný vrah bránil.

V čase šialeného vyčíňania boli v byte aj deti údajného vraha. Dve dievčatká a štyria chlapci majú mať od 1 do 13 rokov.

Susedia na mužovu adresu uviedli, že bol nezamestnaný a mal psychické problémy. Okrem toho mal mať v dome, v ktorom žijú predovšetkým rodiny tureckého a arabského pôvodu, milenku, s ktorou mal mať dve deti. Podľa susedky, s ktorou sa Semanur navštevovala častejšie, chcela muža vyhodiť z domu už dlhšie. Spory medzi manželmi neboli zriedkavosťou.


 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu