Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Dievča šokovalo v priamom prenose: Otec je trojnásobný vrah!

Mladá Indka v živom vysielaní prehovorila o vraždách, ktoré mal spáchať jej otec Zobraziť galériu (2)
Mladá Indka v živom vysielaní prehovorila o vraždách, ktoré mal spáchať jej otec (Zdroj: asianage.com)

VILLUPURAM - Šestnásťročná dievčina z Indie utiekla z domu, pretože sa bála svojho otca. Tento týždeň vystúpila v televíznej šou, ktorá dáva dohromady rozhádané rodiny. V nej vyrazila moderátorke aj divákom dych tvrdením, že sa bojí, aby ju otec nezavraždil tak, ako tých troch ľudí, čo sú zakopaní na záhrade.

Tínedžerka v televízii porozprávala o tom, ako so svojím dvadsaťjedenročným priateľom utiekla z domu a teraz sa bojí vrátiť. Do programu boli pozvaní aj jej rodičia, ktorí mali dcére v priamom prenose odpustiť a potom všetci spoločne odísť do rodného mesta.

Lenže to sa nestalo, pretože oba páry sa celý čas hádali, informoval portál tn.cz. A keď moderátorka Nirmala Periyasamiová navrhla, aby sa všetci upokojili a zmierili, dievča šokovalo vyhlásením, že sa domov nikdy nevráti, pretože by ju a jej priateľa otec zavraždil rovnako ako tých ľudí na záhrade.

Keď sa jej zdesená moderátorka spýtala, čo tým myslí, dievčina vysvetlila, že sa otec pohádal so susedom kvôli šperkom a zavraždil ho. A potom aj jeho dcéru (22) a zaťa (22). Vyšetrovanie potvrdilo jej slová, keď polícia na záhrade skutočne našla tri zakopané tela.

Nebohá trojica si mala podľa vyšetrovateľov u A. Murugana uschovať zlaté šperky. "Keď ich chceli vrátiť späť, rozhodol sa ich nevydať a radšej všetkých troch otrávil. Potom ich zakopal," uviedol policajný hovorca Gopal Sekar. "Stalo sa to už pred tromi rokmi. Keby o tom tá dievčina neprehovorila v televízii, nikdy by sme sa o tých vraždách nedozvedeli." Murugan je momentálne na úteku, polícii sa ho hatiaľ nepodarilo dolapiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu